Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Cutremur neobișnuit azi-noapte, în România, la ora 00:28. Lista orașelor afectate

Postat la: 27.08.2019 - 08:23 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cutremur neobișnuit azi-noapte, în România, la ora 00:28. Un nou cutremur s-a produs în țara noastră, iar Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a emis un comunicat în care a oferit informații despre magnitudinea și adâncimea la care a avut loc mișcarea tectonică.

Cutremurul a fost înregistrat în zona seismică Făgăraș-Câmpulung, la aproape o jumătate de oră după miezul nopții. Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) transmite:

În ziua de 27/08/2019 la ora 00:28:35 (ora României) s-a produs în zona seismică Făgăraș-Câmpulung, județul Dâmbovița, un cutremur cu magnitudinea 2.8 pe scara Richter, la adâncimea de 31km.

Intensitatea cutremurului în zonă epicentrală a fost de I grad(e) Mercalli. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Fieni (12km), Pucioasa (17km), Sinaia (17km), Bușteni (21km), Comarnic (24km).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE