Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


De ce sunt testele Covid o mare înșelătorie. Masurarea unor parametri nu înseamnă boala dacă nu există simptome si semne clinice!

Postat la: 14.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cei nevaccinați vor fi fără îndoială (și fără întârziere) folosiți din nou ca țapi ispășitori, deoarece virusul a fost declarat benign. Nimic nu este imposibil pentru comercianții de profesie din adunările legislative.

Acestea fiind spuse, de ce creează ei înșiși conducătorii haosul? Există, fără îndoială, mai multe răspunsuri posibile, dar voi propune unul simplu. Nu există nici un doctor pe această navă în derivă! De ce spun asta? Pentru că avem de-a face cu unul dintre cele mai grave defecte ale medicinei pretins moderne: confuzia dintre markerii bolii și boala în sine. În concluzie: măsurarea colesterolului nu este o boală și nici măsurarea tensiunii arteriale nu este o boală. Imaginile arterelor (în absența simptomelor) nu sunt o boală!

Mai aproape, în cazul COVID, testele biologice (PCR ca test de antigen sau test de anticorpi) nu reprezintă boala. O boală este un set de semne și simptome clinice. Dacă nu există simptome și semne clinice, nu există boală! Desigur, se pot găsi și excepții; afirmația mea este foarte generală, dar se aplică foarte bine la situația actuală, în care un ministru al Educației este cel care se "joacă de-a doctorul" cu copiii noștri! Problema guvernanților (și nu numai în Franța) în aceste zile este că ei confundă numerele (sau semnalele biologice) cu boala COVID.

Cu cât se fac mai multe teste pe persoane (numite "contacte"), cu atât mai multe virusuri (sau urme ale acestuia) sunt găsite la persoane asimptomatice (nu bolnave) și cu atât mai multe teste trebuie făcute din nou! Acesta este un simplu efect de bulgăre de zăpadă care poate duce la o avalanșă toropitoare! Încercând să facă atât de multe în speranța de a părea nevinovați, ei exagerează și devin ridicoli și... vinovați! Doar persoanele simptomatice sunt cu adevărat bolnave.

Se poate, cu siguranță, în funcție de diverse variabile (pe care medicii buni știu să le identifice), să se testeze persoane care nu sunt foarte simptomatice sau nu sunt deloc; dar, în general, și mai ales la persoanele tinere, testele multiple sunt inutile. Și mai multe teste creează haos! Medicina bună este așa: cifrele (colesterol și altele), imaginile și markerii biologici nu sunt boli. Acestea au sens (dacă au sens) doar dacă există semne sau simptome. Acesta este ABC-ul medicinei practice! Concluzia: nu există niciun medic calificat cu experiență practică pe barca guvernului în aceste zile!

Michel de Lorgeril

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE