Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elon Musk: "Premiile Oscar au devenit un Concurs Woke. Sunt acordate numai filmelor care îndeplinesc cotele de diversitate"

Postat la: 12.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marea noapte a divertismentului - cea de-a 96-a ediție a Premiilor Academy Awards a avut loc pe 11 martie 2024. Cele mai mari nume din industria filmului s-au reunit în cadrul ceremoniei. Filmul Oppenheimer (2023) a câștigat șapte din cele 13 premii Oscar pentru care a fost nominalizat.

În acest context, CEO-ul SpaceX, Elon Musk, a criticat premiile Oscar într-o serie de comentarii în weekend. În una dintre postările sale pe X (fostul Twitter), el a asemănat primirea unui Oscar cu câștigarea într-un Concurs Woke. „A câștiga un Oscar acum înseamnă doar că ai câștigat Concursul Woke", a scris el pe platforma de socializare. Într-o altă postare, el a spus: „Când un premiu este diluat, toată lumea știe acest lucru, inclusiv cei care l-au primit, și atunci nu mai impune respect."

După ce a fost distribuită, postarea a acumulat 27 de milioane de vizualizări și peste două milioane de aprecieri pe platformă. După cum se menționează pe site-ul oficial, Premiile Oscar vor fi acordate numai filmelor care îndeplinesc cotele de diversitate. „Aceste premii nici măcar nu ar trebui să fie considerate legitime", a spus muzicianul Eric July, apreciind că acordarea lor este politică și se bazează pe obsesia rasei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE