Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Gheorghe Dincă a plasat o minoră în mâinile unui colonel de poliție de la IPJ Olt

Postat la: 12.08.2019 - 10:10 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Informație explozivă oferită de martorul cheie în dosarul Caracal, care schimbă totul! Cel care l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă, nimeni altul decât suspectul în cazul răpirii și, posibil, uciderii celor două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, rupe tăcerea, în direct la "Sinteza Zilei".

Cel care l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă a declarat că minorele din preajma lui Gheorghe Dincă și a partenerului său de afaceri aveau o destinație foarte precisă: afaceriști și polițiști.

„Gheorghe Dincă apărea în prajma clientului meu cam la două săptămâni. O fată minoră a fost dată unui colonel de poliție care atunci era șeful IPJ Olt. Pentru ei, coruperea minorelor era un mod de viață. Cele mai multe fete corupte de Dincă pentru polițiști și afaceriști locali erau minore. Cu Poliția la vremea aceea era ca o familie. Dincă și asociatul său erau sub protecția totală a poliției, în sensul că aveau o putere financiară bunicică", a declarat martorul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE