Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Investigaţii la mai multe spitale de psihiatrie din ţară! Anunțul făcut de Avocatul Poporului

Postat la: 06.09.2019 - 20:24 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi va efectua investigaţii la mai multe spitale de psihiatrie din ţară, unde au fost semnalate nereguli.

În urma recentelor incidente petrecute în câteva spitale psihiatrice, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi va efectua, în următoarele săptămâni, o serie de investigaţii în mai multe spitale de profil din ţară.

Printre unităţile sanitare vizate se află Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău; Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş; Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Pădureni-Grajduri, judeţul Iaşi; Spitalul de de Psihiatrie Palazu Mare, judeţul Constanţa; Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Ştei, judeţul Bihor; Centrul de Evaluare şi Tratament a Toxicodependenţelor pentru Tineri "Sf. Stelian" Bucureşti, precum şi Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Alexandru Obregia" Bucureşti, precizează sursa citată.

În urma investigaţiilor va fi întocmit un raport special privind problemele existente în sistem şi soluţii în vederea remedierii acestora, menţionează Avocatul Poporului. Documentul va fi trimis Parlamentului şi va fi informată opinia publică.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE