Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea, reactie la fotografia publicata de Victor Ponta: "Ii zic lui Maior sa scoata toate pozele"

Postat la: 11.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea a reactionat dupa ce fostul premier Victor Ponta a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine in care presedintele PSD apare umar la umar cu fostul sef SRI, George Maior. Iar pe canapeaua din spatele celor doi apare si Laura Codruta Kovesi.

Poza publicata de Ponta a starnit controverse si multi dintre cei care au vazut-o suspecteaza ca a fost trucata. Liviu Dragnea a dezlegat misterul pozei cu Maior, in aceasta seara, la Antena 3. „Habar n-am daca fotografia este reala sau nu. Eu n-am ascuns niciodata faptul ca m-am intalnit cu Maior, cu Coldea. Cred ca era ziua SRI, la acest eveniment erau cred peste 100 de oameni (...). Maine poate sa apara o poza cu mine si Gabi Vlase. Sunt metode securiste. Ii zic lui Maior, ca Maior i le da lui Ponta, sa scoata toate pozele", a spus liderul PSD. „Era un fotograf de la SRI care facea poze intruna", a mai spus Dragnea, adaugand ca toate aceste poze nu il compromit.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE