Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Ninsoarea face RAVAGII în România: drumuri închise. O locomotivă s-a defectat

Postat la: 11.01.2019 - 09:42 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ninsoarea face ravagii în România. Centrul Infotrafic din cadrul IGPR a anunțat, în această dimineață, că circulaţia rutieră este întreruptă pe două tronsoane de drumuri naţionale. Mai mult, traficul feroviar este întrerupt pe secţia de cale ferată 202, după ce o locomotivă s-a defectat.

La ora 7:15, centrul INFOTRAFIC a anunțat că pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze în condiţii bune, pe DN15D Piatra Neamţ - Roman (în judeţul Neamţ) s-a instituit restricţie de tonaj:

"Ora: 07:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze în condiţii bune, pe DN15D Piatra Neamţ - Roman (în judeţul Neamţ) s-a instituit restricţie de tonaj (3,5 tone). Se preconizează că restricţia va fi ridicată în jurul orei 10.00".

Totodată, potrivit agerpres.ro, circulaţia pe toate tronsoanele de drumuri naţionale din judeţul Harghita se face în condiţii de iarnă, în urma ninsorilor abundente, în timpul nopţii fiind oprit traficul pe DN 15, Topliţa-Borsec, în zona vârfului Creanga, şi pe DN 12 C, în localitatea Lacu Roşu, unde a rămas blocat un autocar cu 40 de persoane.

UPDATE | ORA 7:30 | Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că în judeţul Gorj, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 202 s-a reluat. Trenul Regio 2092 (care se deplasează pe ruta Târgu Jiu - Craiova) a acumulat o întârziere de aproximativ 110 minute.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE