Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


O femeie a făcut 80.000 de lei dându-se avocată, arhitectă și specialistă în fonduri europene

Postat la: 14.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie de 41 de ani, din București, a fost reţinută pentru cinci infracţiuni de înşelăciune, cu un prejudiciu estimat la peste 80.000 de lei, după ce Poliţia Capitalei a efectuat percheziţii la sediul a două societăţi comerciale administrate de aceasta.

„Din datele şi probele administrate de poliţiştii Secţiei 14 a rezultat presupunerea rezonabilă că o femeie, în vârstă de 41 de ani, ar fi săvârşit mai multe infracţiuni de înşelăciune, prin inducerea în eroare a persoanelor vătămate, determinându-le să remită diferite sume de bani, prejudiciul total creat fiind de peste 80.000 de lei", arată Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB). Potrivit anchetatorilor, la data de 10 iunie 2020, femeia ar fi indus în eroare o persoană privind efectuarea unui model de proiect pentru accesarea de fonduri europene şi achiziţia unor cursuri de formare profesională, prejudiciul fiind de 2.700 de euro.", se anunta in comunicatul politiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE