Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


O minge de foc a căzut din cer, în Buzău! A provocat un incendiu cu reflexii albastrui

Postat la: 30.03.2019 - 08:26 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Incident nemaiîntâlnit într-o comună din Buzău! O minge de foc a căzut noaptea din cer și a provocat un incendiu. Martorii spun că la impactul cu pământul, în apropiere de E85, bulgărele a provocat un incendiu cu reflexii albastrui.

Întâmplarea de care au avut parte câţiva buzoieni s-a produs joi, 28 martie, în jurul orei 20.00, în zona comunei Costeşti. Doi tineri care se deplasau cu maşina, pe drumul European 85, de la Bucureşti către Buzău, susţin că au observat pe cerul nopţii cum o stea căzătoare se îndreaptă către pământ cu viteză. Obiectul ce părea a fi un meteorit intrat în atmosferă ar fi devenit tot mai vizibil, lăsând în urmă o dâră de foc impresionantă. Potrivit martorilor, impactul corpului ceresc cu pământul a avut loc pe câmp, lângă şosea, unde s-a dezintegrat şi a provocat un incendiu straniu, cu reflexii albastrui. Ulterior, şoferii şi pasagerii altor două autoturisme ar fi oprit şi ei la locul incendiului provocat de meteorit. Martorii ineditului spectacol ceresc au anunţat evenimentul la 112. Un echipaj de poliţie a fost trimis la locul impactului însă incendiul era deja stins. Pompierii au solicitat tinerilor imaginile surprinse de tineri de la locul prăbuşirii meteoritului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE