Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


O româncă a ucis-o accidental pe bătrâna din Italia pe care o îngrijea. A aruncat apă peste victima cuprinsă de flăcări, care s-a electrocutat

Postat la: 18.09.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabriela Lenuţa L., o româncă de 45 de ani, este judecată pentru ucidere din culpă, în Italia, după ce ar fi provocat accidental moartea pensionarei de care avea grijă, în vârstă de 92 de ani.

Gabriela Lenuţa L, de 45 de ani, a apărut în faţa judecătorilor, vineri, 17 septembrie, pentru a răspunde la acuzaţia de ucidere din culpă. Conform procurorilor, tragedia a avut loc în Volterra, Provincia Pisa, Toscana din centrul Italiei, pe15 martie 2018. O poliţistă a găsit cadavrul pensionarei în jurul orei 4,30 dimineaţa.

Potrivit anchetatorilor, victima era învelită cu o pătură electrică care a luat foc. Când românca a văzut-o pe pensionară în flăcări, a aruncat apă ca să stingă focul, fără să realizeze la acel moment că poate provoca un scurtcircuit ce îi poate fi fatal victimei, lucru care s-a şi întâmplat. Procurorii italieni o acuză acum pe românca de 45 de ani de neglijenţă în îngrijirea persoanei pe care o avea în îngrijire şi de gestionarea defectuoasă a incidentului ce a culminat cu decesul prin electrocutare al femeii de 92 de ani.

„S-a întâmplat o tragedie, îngrijitoarea a uitat de ştecherul păturii electrice ataşate", spunea atunci poliţista care a găsit cadavrul. Ţipetele pensionarei o treziseră pe îngrijitoarea româncă, dar intervenţia ei nu numai că nu a reuşit să o salveze pe femeie, ci, potrivit anchetatorilor, a creat condiţiile pentru ca victima să moară electrocutată. Membrii familiei victimei nu au dorit să intenteze o acţiune civilă împotriva româncei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE