Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Pericol major pentru toți călătorii pe RATB! Schimbare radicală. Amenda este considerabilă

Postat la: 15.05.2019 - 10:51 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Societatea de Transport București (STB) a suspendat serviciul de plată prin SMS al călătoriilor din cauza expirării contractului între STB și firma care asigură plata electronică.

Începând de marți, călătoriile cu Societatea de Transport Bucureşti (STB) nu mai pot fi plătite prin SMS. „Ca urmare a expirării contractului dintre STB SA şi 4Pay Systems SRL, serviciul privind vânzarea prin SMS a titlurilor de călătorie „Abonamente de o zi" şi „Călătorii expres" a fost suspendat temporar", a anunțat, marți, Societatea de Transport București (STB), printr-un comunicat de presă.

În urma licitării publice, firma SC SMS Ticketing SRL va intermedia plata electronică. Implementarea va dura aproximativ 10 zile de la semnarea contractului, conform comunicatului STB. Până la finalizarea implementării, acest serviciu va fi suspendat, urmând ca STB să comunice când va fi din nou activă această modalitate de plată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE