Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


PNL uimeste printr-o noua numire controversata in functia de director la Sala Palatului

Postat la: 28.01.2020 - 11:22 | Scris de: ZIUA NEWS

0

PNL face o noua miscare surprinzatoare, prin numirea în funcția sef lal Salii Palatului. Noul director general, Adrian Costache, este absolvent al Universității din Petroșani, Facultatea de Mine, iar traseul său politic pare a fi unul mai degrabă pe modelul PSD.

Adrian Costache a fost membru UNPR sector 2 și a făcut parte inclusiv din cunoscuta Gardă Civică a fostului primar Onțanu. Apoi a ajuns vicepreședinte al filialei PRU sector 2, fiind foarte implicat în campaniile partidului.

Adrian Costache este astăzi un apropiat al ministrului Educației, Monica Anisie, spun surse Capital. Aceasta este și secretarul general adjunct al filialei PNL sector 2, acolo unde ministrul Educației este președinte.

Sala Palatului este instituție aflată în subordinea Secretariatului General al Guvernului și este administrată de RAPPS. Înainte a ajunge director general al Sălii Palatului, Costache a fost inginer Serviciul Tehnic la Administrația Piețelor sector 2.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE