Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Răsturnare de situație: Avocatul lui Radu Mazăre explica de ce nu poate fi extradat clientul sau

Postat la: 14.05.2019 - 09:30 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cine și-ar fi închipuit că Radu Mazăre va fi readus în țară pentru a face pușcărie, s-a înșelat. Cel puțin asta susține avocatul fostului primar de Constanța care a spus că până în momentul de față nu i s-a prezentat niciun document oficial cu privire la arestul și că clientul său este protejat de orice întoarcere forțată în țară.

„Eu, în calitate de avocat al domnului Mazăre Radu Ștefan, nu știu nici motivele, nici durata arestului, în condițiile în care până în acest moment niciun document oficial care să justifice arestarea sa nu a ajuns în posesia noastră. Clientul meu era posesorul unui certificat de sejur prelungit. Și asta încâ din anul 2017, cu o viză transformabilă. El este posesorul unui certificat de solicitare de azil politic, eliberat de Biroul Înaltului Comisariat pentru Refugiați al Națiunilor Unite. De aceea, în calitate de solicitant de azil, domnul Mazăre Radu Ștefan depinde de competența acestui Birou și beneficiază de protecția împotriva oricărei întoarceri forțate într-o țară în care se teme că va fi expus amenințărilor", a spus Rabelaza Aldine Andriamlsetra, avocatul lui Radu Mazăre.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE