Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Supraacciza la carburanți și supraimpozitarea contractelor part-time, eliminate in Comisie

Postat la: 03.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astăzi, Comisia pentru Buget a Camerei Deputaților a aprobat eliminarea supraacizei la carburanți și supraimpozitarea contractelor part-time.

Robert Sighiartău, deputat și membru în comisia pentru buget, finanțe și bănci, a postat pe pagina sa de socializare Facebook:

„Am înregistrat o primă mare victorie în Comisia pentru buget, finanțe și bănci a Camerei Deputaților: Supraacciza la carburanți și supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate! Urmează bătălia și votul final în plenul Camerei. Sunt sigur că vom fi victorioși și acolo. Românii trebuie să scape de supraacciza oneroasă la carburanți și de supraimpozitarea muncii part-time. Ar fi unele dintre cele mai bune vești de sărbătorile de iarnă".

După eliminarea supraacizei, prețul unui litru de combustibil ar trebui să scadă cu aproximativ 30 de bani, însă asta nu înseamnă că va scădea prețul benzinei sau al motorinei cu aceeași valoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE