Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Taxă 0 la gunoi pentru locuitorii sectorului 2

Postat la: 19.04.2019 - 11:22 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La propunerea viceprimarului Dan Cristian Popescu, Primăria sector 2 supune dezbaterii publice proiectul de hotărâre pentru acordarea subvenției integrale a taxei de habitat.

După ce noua taxă de habitat de la sectorul 2 a generat discuții și polemici câteva luni de zile, primăria dorește să pună în practică ceea ce și-a asumat încă de anul trecut: taxă 0 la gunoi pentru colectare selectivă. Locuitorii sectorului 2 sunt invitați să acceseze site-ul primăriei pentru a se informa în privința documentației și a rapoartelor de specialitate.

„Nu este corect să acordăm subvenții persoanelor care nu contribuie cu nimic în cadrul comunității. În sectorul 2 vrem să premiem colectarea selectivă prin 0 lei taxă la gunoi. Astfel, începând cu 1 ianuarie 2020, asociațiile de proprietari și cetățenii care vor colecta selectiv 25% fracție uscată din cantitatea de gunoi produsă vor avea subvenție integrală", ne-a declarat Dan Cristian Popescu. Sunt așteptate propuneri de modificare a proiectului, sugestii sau contestații de la persoanele interesate până la data de 03.05.2019.

via ytCropper

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE