Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TOP 5 LUCRURI pe care să le faci dacă vii în vizită în București

Postat la: 13.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dacă îți planifici o vizită în capitală și vrei să știi ce se poate face prin oraș, ei bine, rândurile următoare ar putea să te inspire. Bucureștiul este plin de oportunități, atât pentru cei care locuiesc aici, cât și pentru cei care dau o fugă pentru câteva zile.

De la evenimentele culturale programate în fiecare zi a săptămânii, până la plimbările pe străduțele fermecătoare din oraș, capitala este încântătoare și îți poate oferi oportunități excelente de distracție și bună dispoziție.

Iată câteva recomandări pentru a petrece timp de calitate când vizitezi Bucureștiul

  • Alege o locație cu muzică live

Dacă vrei să vezi cum vibrează Bucureștiul în zilele și serile frumoase, este musai să pui pe listă o locație unde se ascultă muzică live de calitate și se mănâncă bine. 

Restaurantele din capitală oferă clienților o multitudine de opțiuni în acest sens, iar un restaurant din București cu muzică live așa cum este Berăria H ar putea să fie exact ceea ce cauți. Iar dacă ai amici în capitală, invită-i să îți țină companie într-o seară de neuitat, unde distracția este garantată.

  • Descoperă farmecul Centrului Vechi

Centrul Vechi al capitalei este unul din punctele forte ale orașului și locul unde găsești bună dispoziție în orice moment al zilei. Investițiile făcute în ultimii ani în această zonă au dat rezultate, iar străinii care vin aici se bucură de mâncare bună, oameni frumoși care știu să se distreze și în general de o atmosferă occidentală ce merită experimentată și trăită din plin.

  • Dă o fugă la palatul Mogoșoaia

Palatul Mogoșoaia, ridicat în 1702, este o splendoare arhitecturală care te va fascina din primele momente. Te poți plimba pe malul lacului sau pe aleile pline de trandafiri, dacă vizitezi locația în anotimpul potrivit sau te poți bucura de domeniul Mogoșoaia, vizitând Casa de Oaspeți, biserica Sfântul Gheorghe sau Turnul Porții. 

Grădinile ce fac parte din acest vast domeniu sunt încântătoare, iar fotografiile și amintirile vor fi pe măsură. În plus, este foarte ușor să ajungi aici, chiar cu trenul de la Gara de Nord, într-o călătorie de 20 de minute.

  • Mergi la o piesă de teatru

Bucureștiul nu duce lipsă de teatru de calitate. Mai mult decât atât, rezervările se fac din timp, iar oamenii care vin la asemenea evenimente culturale se pot bucura de piese interesante, aplaudate în picioare, de fiecare dată. Ar putea să îți placă o asemenea experiență, mai ales că în sălile de teatru din capitală se regăsesc nume sonore și extrem de apreciate din acest domeniu artistic deosebit.

  • Cumpără-ți bilet la o expoziție frumoasă

Dacă tot vii în vizită la București și vrei să ai parte de o experiență frumoasă, poți pune pe listă și o expoziție interesantă. Capitala nu duce lipsă de evenimente culturale de acest gen, iar printre acestea, expozițiile de la Muzeul Național al Țăranului Român sau poate cele de la Muzeul Național de Artă Contemporană sunt printre cele mai recomandate.

Așadar, o fugă prin București sau mai bine spus o vizită de câteva zile în oraș ar putea însemna timp de calitate, dacă știi ce activități să alegi. Muzeele, parcurile, restaurantele și străduțele capitalei au un farmec aparte pe care îl poți descoperi indiferent de perioada anului și oricând ești gata să ai parte de noi experiențe.

Sursă foto: Magneto.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE