Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Viorica Dancila ii face pe plac Rovanei. Clanul Plumb il impune pe Bogdan Dintoi sef la DLAF

Postat la: 04.11.2019 - 16:38 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In august 2019, Ziuanews intrase in posesia unei informatii. Anume ca Robert Dintoi, favoritul Rovanei Plumb, ar urma sa fie numit de Viorica Dancila ca sef al DLAF, organismul omolog al OLAF, practic, ar fi urmat sa fie conform zicalei: "lupul pus paznic la oi!"

In urma acelui articol, Robert Dintoi nu a mai fost pus la DLAF, ci a fost propus fratele acestuia, Bogdan Dintoi, un fost politist, arondat prin varii firme acelorasi interese ale Clanului Plumb, un clan cu afinitati mafiote. Bogdan Dintoi, pe vremea cand Rovana Plumb era ministru al Mediului a fost recompensat pentru fidelitate cu functie de sef al Corpului de Control al MM.

Viorica Dancila recidiveaza la rugamintile Rovanei Plumb, care a revenit cu propunerea ca Bogdan Dintoi sa ajunga sef la DLAF. Conform surselor noastre numirea lui Dintoi la DLAF e ca si facuta, anuntul oficial urmand a se face in scurta vreme. (UPDATE: Numirea lui Bogdan Dintoi ca sef al DLAF a fost oficializata prin publicarea in Monitorul Oficial).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE