Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Avertismentul unui șef de servicii secrete: ISIS plănuiește ceva TERIBIL în Europa

Postat la: 27.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Amenințarea teroristă în Europa nu a fost niciodată atât de ridicată, în ultimii 20 de ani, cum este în această perioadă, atrag atenția șefi de servicii secrete. Retragerea a mii de jihadiști din Siria și Irak aduce un pericol fără precedent pe continentul european, scrie Daily Mail.

ISIS plănuiește să lanseze un val de atacuri cu mașini-capcană în orașele din Europa, a avertizat recent un șef de servicii secrete. Coordonatorul contra-terorismului la nivelul UE, Gilles de Kerchove a atras atenția că Europa trebuie să fie pregătită pentru "exodul" a mii de militanți islamiști care fug din Irak și Siria, pe măsură ce ISIS pierde teren în aceste teritorii.

Gilles de Kerchove a mai spus că există un risc tot mai mare ca Libia să devină terenul de lansare a unor atacuri devastatoare asupra Europei. "Credem că ISIS își schimbă pas cu pas modul de operare în Europa. Mașinile-capcană sunt o variantă. Știm cât de mult au evoluat tehnicile Statului Islamic în materie de dispozitive explozive. O altă îngrijorare este utilizarea armelor chimice", a mai spus de Kerchove.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE