Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Donald Trump îl laudă pe Putin, numindu-l "lider mai bun decât Obama"

Postat la: 08.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidenţiale americane, şi-a exprimat miercuri aprecierea faţă de preşedintele rus, Vladimir Putin, spunând ca acesta a fost un lider mai bun decât Barack Obama. Trump, care a făcut aceste declaraţii în timpul unui forum televizat organizat la New York, a spus că are un respect foarte mare faţă de ruşi şi că ar avea "o relaţie minunată" cu Putin.

"Cred că mă voi putea înţelege cu el", a spus Trump. "A fost un lider. Mult mai mult decât a fost preşedintele nostru", a adăugat acesta. El a subliniat că avantajul unei bune relaţii dintre Statele Unite şi Rusia este acela că Moscova vrea la fel de mult să distrugă organizaţia Stat Islamic pe cât vrea şi Washingtonul. "Nu ar fi minunat dacă am putea colabora în privinţa acestui aspect?", a spus Trump.

Candidatul republican a adăugat că Putin are "un control foarte puternic" asupra ţării sale, precizând ca acesta este un sistem politic foarte diferit, pe care nu-l agreează. Democrata Hillary Clinton a participat de asemenea la eveniment, care a fost o oportunitate pentru cei doi candidaţi să vorbească despre rolul pe care şi-l vor asuma în calitate de preşedinte dacă vor câştiga alegerile.

Clinton a primit întrebări privind folosirea unui server personal de e-mail în timp ce ocupa funcţia de secretar de Stat şi privind modul în care a gestionat informaţii clasificate. Ea şi-a apărat acţiunile, spunând că a făcut exact ce trebuia să facă. Clinton a adăugat că dacă va fi aleasă preşedintele Statelor Unite nu ar trimite trupe terestre în Irak sau Siria.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE