Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trump invită o fostă amantă a lui Bill Clinton la prima dezbatere cu Hillary

Postat la: 26.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a afirmat că o va invita în prima dezbatere televizată cu contracandidata sa, Hillary Clinton, pe una dintre fostele amante ale lui Bill Clinton.

Cu câteva ore înainte de prima dezbatere prezidenţială cu Hillary Clinton, candidatul republican Donald Trump a ameninţat să o invite în emisiune pe Gennifer Flowers, o fostă amantă a lui Bill Clinton, soţul candidatei democrate la preşedinţia SUA, relatează France Presse. Gennifer Flowers a avut o legătură amoroasă cu fostul preşedinte al Statelor Unite în anii '70. Ea a afirmat că s-ar prezenta în caz că e chemată.

Kellyanne Conway, şefa de campanie a lui Trump, nu a putut să confirme duminică dacă Gennifer Flowers va veni, limitându-se să afirme la CNN că echipa candidatului republican nu a "invitat-o în mod oficial". Ameninţarea lui Donald Trump vine după ce a fost anunţat că omul de afaceri Mark Cuban, proprietarul echipei de baschet Dallas Mavercks, extrem de critic la adresa candidatului republican, a fost invitat de tabăra lui Hillary Clinton să asiste la dezbatere.

În 1992, în timpul primei candidaturi a lui Bill Clinton pentru fotoliul de la Casa Albă, acesta a negat că ar fi avut o legătură amoroasă cu Gennifer Flowers. Câţiva ani mai târziu, fostul preşedinte a admis, sub jurământ, o singură relaţie sexuală, în 1977. În schimb, Flowers susţine într-o carte că relaţia lor a durat 12 ani. Prima dezbatere televizată dintre Donald Trump şi Hillary Clinton va avea loc luni.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE