Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Update: SUPERKOMBAT TORINO. Cătălin Moroșanu l-a făcut KO pe colosul Maurice Jackson, Raul Cătinaș și Bogdan Stoica au învins și ei / VIDEO

Postat la: 12.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cătălin Moroșanu l-a făcut KO pe colosul american Maurice Jackson, de peste 2 metri şi 128 de kilograme., într-o gală de Superkombat care a avut loc sâmbătă seara, în Torino. Raul Cătinaș a dat de podea cu Dylewski iar Bogdan Stoica nu a avut mnilă de Damian Garcia.

Programul galei:

Categoria uşoară: Cristiana Stancu - Maja Britvic (Croaţia) - egalitate

Categoria mijlocie: Amenasio Paraschiv - Alkid Farruku (Maroc); Românul a câștigat prin TKO în prima repriză

Bogdan Năstase - Tudor Turcan (Rep. Moldova). Românul a câștigat prin KO, în prima rundă

Categoria Cruiser: Bogdan Stoica - Damian Garcia (Spania) - Bogdan Stoica a reușit un KO în repriza a treia! Ibericul a avut nevoie de intervenția medicilor.

Categoria semigrea: Alexandru Negrea - Imanol Rodriguez (Spania) - Arbitrii l-au declarat câștigător pe Negrea.

Ivan Pascu - Ivan Brguljan (Croaţia) - Pascu și-a făcut adversarul KO încă din prima repriză

Categoria grea: Raul Cătinaș - Janusz Dylewsk (Polonia) - Polonezul nu a avut nici o șansă în fața lui Raul Cătinaș

 

Cătălin Moroşanu - Maurice Jackson (SUA). Cel mai așteptat meci al galei a fost câștigat de Moroșanu. "Moartea din Carpați" l-a făcut KO pe colosul american.

///

Sezonul 2015 de Superkombat se încheie cu o ediţie specială care va avea loc în cea mai mare sală din Italia, Pala Alpitour din Torino, la 12 decembrie. Printre sportivii care se vor lupta se numără Raul Cătinaş, Bogdan Stoica, Ion Pascu, Amansio Paraschiv, Alexandru Negrea, Cristiana Stancu, Lucian Danilencu şi Bogdan Năstase.

MVP-ul galei va fi meciul dintre Cătălin Moroşanu și gigantul american Maurice Jackson, de peste 2 metri şi 128 de kilograme. Campion la taekwondo, Jackson este cunoscut pentru apariţiile în cuşca din Bellator, acolo unde şi-a învins ultimul adversar în mai puţin de un minut, iar în kickboxing a adunat 31 de victorii, dintre care 23 prin KO. Gala este transmisă în direct de Sport.ro de la ora 20:00.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE