Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A ajuns la spital cu paralizie din cauza blugilor "skinny"

Postat la: 23.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie din Australia a fost spitalizata dupa ce blugii ei "skinny" au lasat-o in imposibilitatea de a merge, conform presei locale citate de agentia DPA. Ea era imbracata in astfel de blugi stramti cand s-a dus sa-si ajute o ruda care se muta, scrie publicatia "Sydney Morning Herald". Mai tarziu, in timp ce mergea spre casa printr-un parc, talpile si picioarele i-au amortit si s-a prabusit, a declarat neurologul dr.Thomas Kimber.

"Nimeni nu a observat ca a cazut si a ramas culcata acolo timp de mai multe ore", a spus Kimber, co-autor al unui articol despre acest caz publicat in revista "Neurology, Neurosurgery and Psychiatry". Ea a reusit sa se tarasca la drum si sa opreasca un taxi care a dus-o la Royal Adelaide Hospital, unde blugii i-au fost taiati, mentioneaza articolul.

Dr.Kimber a explicat ca pacienta dezvoltase un sindrom de compresie, blugii prea stramti oprind alimentarea cu sange a muschilor gambei, iar ca raspuns la aceasta stare, muschii s-au umflat atat de mult incat au presat pe doi dintre nervii majori din partea de jos a piciorului, provocandu-i slabiciune si amorteala a picioarelor. Muschiul umflat si-a imbunatatit conditia in termen de trei sau patru zile. Femeia a fost capabila sa mearga in mod independent cand a parasit spitalul, a precizat medicul citat de DPA.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE