Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adrian Năstase, critici dure la adresa Ralucăi Prună: ''Ce face este absolut penibil''

Postat la: 14.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul premier Adrian Năstase a criticat-o dur pe Raluca Prună, Ministrul Justiţiei, pentru felul în care gestionează situaţia din penitenciare.

"Doamna Prună e naivă. Dânsa a ajuns să conducă Ministerul Justiţiei şi regret acest lucru. Ceea ce spune, ceea ce afirmă, felul cum abordează lucrurile este absolut penibil. Nu înţelege nimic din ceea ce se întâmplă în această zonă. Alegerile parlamentare trebuie să fie cât mai rapid şi să vină un ministru care să înţeleagă despre ce e vorba", a declarat Năstase la o televiziune de ştiri.

Totodată, fostul premier a comentat şi fuziunea UNPR-PMP. "Totul este transformat într-o gaşcă fără mesaj şi cred că lucrurile astea se vor răzbuna. Traian Băsescu a folosit UNPR-ul pentru a-şi crea o anumită formulă de majoritate. Cei care l-au ajutat, încearcă să obţină înapoi niste avantaje şi se agaţă de PMP în speranţa de a intra în Parlament, dar distrugându-şi propriul trecut. Aşchiile care sar din partide prea mari nu au viaţă prea lungă", a mai spus Năstase.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE