Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adrian Porumboiu este urmărit penal într-un dosar al DNA privind retrocedări ilegale de terenuri

Postat la: 04.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Omul de afaceri vasluian Adrian Porumboiu este urmărit penal într-un dosar instrumentat de Direcția Națională Anticorupție în care fostul arbitru internațional este acuzat de instigare la abuz în serviciu, într-un dosar de retrocedări ilegale de terenuri, în care alte 61 de persoane sunt urmărite penal.

Direcția Națională Anticorupție a dispus începerea urmăririi penale față de omul de afaceri Adrian Porumboiu, în dosarul de corupție în care se fac cercetări față de alte 61 de persoane, printre care Gheorghe Nețoiu, foști șefi ai Prefecturii Vaslui și mai mulți primari și secretari de primării, arată news.ro.

Fostul arbitru internațional este acuzat de procurorii anticorupție de comiterea infracțiunii de instigare la abuz în serviciu, în speța privind retrocedarea ilegală a peste 750 de hectare de teren către foști proprietari care, ulterior, ar fi fost constrânși să vândă către Gheorghe Nețoiu la prețuri sub cele ale pieții.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE