Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Avocatul lui Sorin Oprescu: "Totul se bazează pe supoziții"

Postat la: 07.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Viorel Mocanu, unul din avocații primarului general al Capitalei Sorin Oprescu, a afirmat că, din punctul de vedere al apărării, decizia Direcției Naționale Anticorupție de reținere a edilului se bazează ''pe aprecieri și supoziții''.

''Din punctul de vedere al apărării (...) totul se bazează doar pe aprecieri și supoziții pe care DNA le-a-luat în acest moment ca și mijloc de probă ale altor 2 denunțători. (...) Nu știu ce probe au ridicat (n.r. anchetatorii de la locuința edilului). (...) Nu a pretins domnia sa în mod direct și nici indirect sume de bani pentru contracte care s-au derulat în PMB sau alte foloase necuvenite (...) Evident că nici nu a primit dacă nu a pretins. Nu avea niciun motiv și niciun raționament logic. (...) Nu avea de-a face cu atribuirea acestor contracte sau cu câștigarea la licitație a acestor contracte dată fiind poziția sa'', a declarat Mocanu, potrivit Agerpres.

Întrebat despre starea de sănătate a edilului, avocatul a spus că Oprescu se simte foarte obosit din punct de vedere fizic, având în vedere ''maratonul'' de peste 19 ore la care a fost supus.

''Dl Oprescu se simte foarte obosit din punct de vedere fizic având în vedere maratonul de peste 19 ore la care este supus. Se află la dispoziția autorităților de aseară, orele 22,00, cu ocazia momentului în care a fost condus la DNA și ulterior s-au emis pe numele său ordonanța de reținere, începând cu orele 00,30. Nu a avut timp să se odihnească întrucât a fost depozitat aici, la sediul arestului central, în jurul orelor 5,00, iar la 7,00 a fost scos și condus la perchezițiile ce au avut loc la domiciliul domniei sale din comuna Ciolpani'', a adăugat avocatul refuzând să comenteze despre banii găsiți de oamenii legii asupra primarului și la locuința sa.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE