Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cărți pentru copii transcrise în Braille

Postat la: 15.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La sfarsitul saptamanii trecute, patru cărți pentru copii ale scriitorului Petre Crăciun, inițiatorul portalului Literatură Copii, au fost transcrise în Braille pentru a fi acordate ca premii de sfârșit de an elevilor de la Școala Gimnazială Specială Pentru Deficienți de Vedere București. Este vorba despre volumele "Cu Andersen în Regatul Poveștilor", "Fetița din Floare", "Cruciada pisicilor" și "Taina ghemului de ață".

"Este o mare bucurie să pot aduce puțină lumină în sufletul acestor copii minunaț iprin transcrierea acestor carti in Braille. Acești copii trăiesc într-un continent pe care noi trebuie să îl descoperim și să îl umplem cu lucrurile cele mai frumoase din viața noastră, a celor care avem fericirea de a vedea lumina soarelui. Dar lucrurile cele mai importante în viață se văd cu inima, nu cu ochii, cum spun chiar cei care lucrează cu acești copii minunați", de declarat Petre Crăciun pentru ZIUAnews.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE