Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Conducerea Camerei va face 11 deplasari externe anul viitor

Postat la: 29.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatii au programate peste 450 de plecari in strainatate, totalizand 1.100 de zile

Conducerea Camerei Deputatilor va face, anul viitor, cate o vizita oficiala in Caucaz - Asia Centrala, Asia de Sud-Est - Oceania, America de Nord, America Latina, va merge de doua ori in Orientul Mijlociu si Africa si de cinci ori in Europa, in vreme ce deputatii au in program peste 450 de reuniuni, transmite Mediafax.

Potrivit programului de relatii externe al Camerei Deputatilor pentru anul viitor, aprobat de Biroul Permanent in sedinta din 14 decembrie, conducerea Camerei Deputatilor va face 11 deplasari externe in toate colturile lumii, actiuni de diplomatie parlamentara platite din bani publici, cu scopul declarat de a consolida obiectivele de politica externa asumate de Romania.

Deplasarilor facute de conducerea Camerei Deputatilor li se adauga cele facute de alesii din Comisia pentru politica externa care si-au programat 8 deplasari in Europa, Asia de Sud si de Est, Orientul Mijlociu si Africa, precum si America de Nord. Deputatii din Comisia pentru Afaceri Europene vor face tot 8 vizite oficiale si nu vor parasi spatiul european.

In plus, Programul anual de relatii cu adunari si organisme parlamentare internationale insumeaza peste 450 de deplasari si reuniuni in strainatate, pentru mai multe persoane, pe durate cuprinse de la 2 la 7 zile. Daca toate aceste deplasari s-ar efectua, deputatii ar petrece peste 1.100 de zile - echivalentul a trei ani - in strainatate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE