Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Copil născut într-o stație de tramvai în Timișoara

Postat la: 29.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie din Timișoara a născut, luni, în timp ce se afla în stația de tamvai. Femeia a simțit că i s-a rupt apa și a vrut să se ducă la spital cu tramvaiul, dar a fost prea târziu, micuțul ei născându-se în timp ce aceasta aștepta să vină mijlocul tra transport în comun.

Femeia insarcinata a simtit ca trebuie sa nasca, a pornit la drum, insa cand a ajuns in statia de tramvai a simtit ca bebelusul se pregateste sa vina pe lume. Femeia a inceput sa tipe de durere, iar o alta femeie, care se afla in statie, a intins-o pe jos si a asistat-o. Intre timp, ceilalti oameni au sunat la numarul de urgente 112 pentru a chema o ambulanta.

In doar trei minute a ajuns echipajul de la Ambulanta la fata locului, iar medicii au constatat ca femeia nascuse deja. Tot ce au mai putut face a fost sa taie cordonul ombilical al copilului si sa il aspire. Femeia nu era la prima nastere. Aceasta mai are acasa inca cinci copii. Pe ultimii patru i-a nascut in ambulanta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE