Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristian Panciu jubilează: Deputaţii au aprobat investiţii în dispozitive de securitate şi dotare a birourilor

Postat la: 04.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Secretarul general al Camerei Deputaţilor, venerabilul Cristian Panciu, este extrem de fericit pentru ca, in sfarsit, deputatii au anuntat, ieri, ca vor renunţa la retehnologizarea ascensoarelor şi, astfel, va transfera, în cadrul bugetului, suma de 280.000 lei pentru dotarea cu dispozitive de pază şi securitate la intrarea în Cameră, pentru porţi de detectare metale şi pentru amenajarea cabinetelor demnitarilor.

Secretarul Camerei Deputatilor, Niculae Mircovici, a precizat, după şedinţa conducerii Camerei, că suma de 280.000 lei va fi redistribuită de la capitolul reparaţii la cel de investiţii pentru "măsuri de protecţie şi siguranţă la intrarea în Cameră, dispozitive de pază şi securitate". Potrivit memorandumului intern al secretarului general al Camerei Deputaţilor, Cristian Panciu, se porpune redistribuirea sumei de 280.000 lei "pentru funcţionarea în condiţii optime a activităţii de control, acces persoane în Palatul Parlamentului şi pentru amenajarea unor cabinete ale demnitarilor".

Astfel, din bugetul Camerei de la capitolul Reparaţii, retehnologizarea ascensoarelor, lifturilor de marfă, inclusiv monitorizare şi adaptare la normele obligatorii, se iau 280.000 lei şi se transferă la capitolul Dotări independente, pentru cumpărarea a patru porţi de detectare metale, 130.000 lei şi pentru opt seturi de birou - 150.000 lei. Ce inseamna opt seturi de birou de cate 18.750 de lei, adica circa 4.200 de euro, numai Cristian Panciu poate sti. Trebuie precizat ca in urma cu cateva luni, Panciu a vrut sa achizitioneze printr-o licitatie cu dedicatie, pe o suma uriasa, dispozitive moderne pentru accesul in Palatul Parlamentului, dar ingineria sa e esuat ca urmare a informarilor prompte a baietilor cu ochii roata. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Cristian Panciu a stiut de mult timp de problemele cu filtrul de detectare a metalelor de tip RX, dar a tergiversat cu buna stiinta solutionarea acestei probleme.

In schimb, Cristian Panciu este foarte preocupat de activitatea politica din Camera Deputatilor, desi el ar trebui sa se ocupe doar de problemele administrative. Ca atare, el participa la majoritatea intalnirilor politice ale conducerii Camerei Deputatilor, desi nu are nicio calitate oficiala. Ca dovada ca este preocupat de activitatea politica din Camera Deputatilor, Cristian Panciu si-a montat insa de la inceputul acestui an, fara respectarea prevederilor legale, pe computerul de la birou aplicatii video pentru monitorizeaza non stop tot ce misca in sala de plen, dar si pe nivelul P1, inclusiv la bufetul deputatilor. Practic, din biroul sau, Cristian Panciu monitorizeaza ilegal activitatea tuturor deputatilor si a invitatilor acestora, in special ministri si senatorii, fara ca acestia sa fie informati de faptul ca sunt permanent in direct pe computerul lui Cristian Panciu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE