Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De astazi, toate taxele si impozitele se pot plati pe Ghiseul.ro

Postat la: 12.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Incepand de astazi, 12 decembrie, toate taxele si impozitele vor putea fi platite online prin intermediul platformei Ghiseul.ro. Asta se intampla dupa ce, pe parcursul saptamanii trecute, reprezentantii Ministerului Finantelor au semnat ultimele documente pentru realizarea platilor prin intermediul acestui site si, totodata, au fost realizate testarile necesare in cazul platformei online.

Astfel, daca pana acum, prin intermediul Ghiseul.ro s-au realizat plati ale taxelor si impozitelor locale, precum si amenzile aplicate de catre autoritatile locale, parteneriatul incheiat intre Agentia Nationala de Administrare Fiscala si Ghiseul.ro face posibil ca taxele si impozitele persoanelor fizice, a PFA-urilor si a persoanelor juridice, sa fie platite prin intermediul platformei online.

Site-ul este dezvoltat de catre Asociatia de Plati Electronice din Romania (APERO), care se va ocup inclusiv de mentenanta. De precizat faptul ca, din Asociatia de Plati Electronice din Romania (APERO) fac parte peste 30 de institutii: printre care banci comerciale, doua organizatii internationale de plata (Visa si Mastercard), furnizori de infrastructura online si outsourcing, procesatori de card si integratori de comert electronic, companii de telecomunicatii, precum si mai multi furnizori de aplicatii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE