Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: De ce îl execută Dragnea pe Stelian Tănase

Postat la: 16.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La ordinul direct al lui Liviu Dragnea, şedinţa comună a comisiilor parlamentare de cultură - convocată, astăzi, fără a respecta toate normele statutare - a respins raportul de activitate al TVR, fapt ce duce la demiterea scriitorului Stelian Tănase.

Decizia finală va fi luată în şedinţa plenului reunit al celor două Camere, cel mai probabil săptămâna viitoare.

Tănase, „lucrat" de general

ZIUAnews a dezvăluit încă de săptămâna trecută că, după ce a încercat, în zadar, să cenzureze buletinul de ştiri al postului public, exercitând numeroase presiuni telefonice asupra lui Stelian Tănase - în încercarea de a scoate de pe sticlă o ştire despre propriul plagiat! -, ministrul Gabriel Oprea s-a plâns liderului PSD, Liviu Dragnea, care a repus pe tapet, cu o rapiditate mai mult decât dubioasă, problematica TVR, solicitând demiterea scriitorului.

PNL şi UDMR contestă votul

După şedinţa comisiilor de astăzi, organizată de pesedişti şi uneperişti, PNL şi UDMR se pregătesc să solicite anularea votului invocânt încălcarea deliberată a mai multor norme statutare.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE