Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Deconturi astronomice la Direcţia pentru Tineret şi Sport Bucureşti

Postat la: 04.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat de mai multe ori ca Ştefan Săndulache, directorul impus de PDL si garantat de Monica Iacob Ritzi si Elena Udrea la sefia Directiei pentru Tineret si Sport Bucuresti este disperat sa faca bani din orice, si ca atare, a transformat institutia in propriul sereleu.

El angajeaza si detaseaza oameni fara respectarea prevederilor legale, achizitioneaza bunuri inutile si angajeaza investitii si actiuni fara sa aiba buget pentru asa ceva. Acum, Stefan Sandulache a risipit circa 100.000 de lei, adica circa 22.000 de euro, pe trei actiuni de tineret despre care nici angajatii directiei nu stiu. Insa, pentru aceste actiuni el facut contract cu trei formatori de tineret, alesi de el pe sprinceana, pentru care a decontat intre 140 si 200 de lei pe ora pentru prestatia formatorilor.

Niciun profesor universitar cu doctorat la Sorbona sau Cambridge care preda in Romania nu este renumerat pe ora nici macar cu jumatate din acea suma. Astfel, fiecare dintre cei trei formatori agreati de Sandulache, Directia pentru Tineret si Sport Bucuresti a decontat intre 20 si 25.000 de lei. Dar Sandulache le-a transmis celor din jurul sau ca face vrea la Directia pentru Tineret si Sport Bucuresti, pentru ca are sprijinul total al secretarului general al MTS, Valentin Florin Trifan, dar, mai ales ca a devenit membru UNPR.

In schimb, Directiei pentru Tineret si Sport Bucuresti plateste lunar chirie o chirie de circa 8.000 de lei la RAAPPS pentru sediul de circa 400 mp aflat in central Capitalei, unde a functionat OTV-ului lui Dan Diaconescu. Totodata, in anii trecuti, directorul Ştefan Săndulache s-a remarcat prin împărţirea cu generozitate echipamente sportive de la o firmă al carui reprezentant era angajatul directiei către mai mulţi lideri PDL, reconvertiţi la PMP sau alte partide, cum ar fi Elena Udrea, Monica Iacob Ridzi sau Cristian Petrescu. Acum, insa este preocupat sa dea afara pe toti functionarii publici din Directia pentru Tineret si Sport Bucuresti, pentru ca, ulterior, sa poata angaja personal contractual, adica oamenii sai de incredere si garantati de partid.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE