Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Deputata Liliana Mincă, alungată cu scandal din sediul ALDE Botoșani

Postat la: 09.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Venită să preia conducerea organizației ALDE din Botoșani deputata Liliana Mincă a fost alungată de membrii partidului. scrieBotosăneanul. Incidentul a avut loc vineri după amiază.

Parlamentara, care numai în ultimii patru ani a trecut pe la PP-DD, PND, UNPR și PSD, pentru ca în preajma alegerilor să ajungă la ALDE, aceasta după ce înainte de a devenit parlamentar a fost și membru PC, a venit cu o decize semnată de copreședinții partidului prin care este desemnată președinte ALDE Botoșani. Are numărul 69, este datată cu 5 octombrie 2016 și poartă semnăturile lui Daniel Constantin și Călin Popescu Tăriceanu, scrie presa locală.

Membrii filialei Botoșani strânși la sediu, printre ei mai mulți aleși locali sau foști candidați la scrutinul din luna iunie, nu s-au lăsat impresionați și nici au vrut să audă. Ei i-au transmis clar Lilianei Mincă faptul că nu are că căuta în fruntea ALDE Botoșani, deși aceasta a venit la ședință alături de senatorul Varujan Vosganian și deputatul Constantin Avram. A rezultat astfel un scandal în toată regula cu țipete și amenințări care se auzeau în afara sediului, unii trecători din Centrul Vechi uitându-se mirați spre imobilul în care ALDE își desfășoară activitatea, scrie Botoșăneanul.

Liliana Mincă: Întrebați-l pe dl Iacob cine pe cine a căutat!
Gheorghe Iacob: Nu cine pe cine d-nă, m-a sunat dl Daniel și mi-a spus: ce părere ai despre d-na Mincă?
Dumitru Codreanu: D-na Mincă la nivel de județ nu este dorită, trimiteți de la București dvs., în calitatea pe care o aveți, om care să ne reprezinte.
Liliana Mincă: Ați luat 83 de voturi la dvs. acasă.
Dumitru Codreanu: Dar dumneata ce ai luat? Șase partide în patru ani! Șase partide în patru ani!!! Te-ai rostogolit prin toate partidele așa cum arunc eu barabulele în mașină.
Liliana Mincă: Dacă s-au desființat...

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE