Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezvăluiri incredibile din interiorul Ministerului Fondurilor Europene

Postat la: 17.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un mail cu dezvaluri incredibilie despre ce se intampla la Ministerul Fondurilor Europene a ajuns recent in mai multe redactii. Practic, prin aceste dezvaluri se readuce in prim plan modul cum sunt gestionate fondurile europene de catre anumiti angajati ai ministerului si rolul jucat de acestia in derularea proiectelor europene. ZIUAnews va prezenta integral acest mail cu dezvaluiri.

„Indraznesc sa va scriu in legatura cu un caz banal la prima vedere dar de o foarte mare importanta pentru tara noastra, respectiv, legat de fondurile europene nerambursabile si anume de Ministerul Fondurilor Europene, mai precis legat de Direcția de IT si Coordonare SMIS din Ministerul Fondurilor Europene, condusa de catre domnul Eugen Grigore care detine si functia de Director al acestei directii impreuna cu sef serviciu SMIS, Razvan Alexandru. Practic acest domn Eugen Grigore contoleaza si gestioneaza baza de data a programului SMIS, respectiv MySMIS2014, adica detine toate informatiile despre toate proiectele finantate din fonduri europene nerambursabile, proiecte vechi introduse in sistem (2007-2013) dar si proiectele noi (2014-2020) care urmeaza sa fie introduse in sistemul SMIS(MySMIS2014).

Din cauza insusccesului programului MySMIS 2014, respectiv din cauza nefunctionarii acestui program a fost demisa doamna Aura Raducu fosta ministra a Ministerului Fondurilor Europene, dar in mod normal si firesc trebuia demis acest domn Eugen Grigore si tot staful lui care nici pana in momentul de fata nu a gasit solutia optima ca acest sistem informatic, aceasta aplicatie sa functioneze la parametri normali ca sa poata creste absortia fondurilor europene in Romania.
Faptul ca acest sistem(aplicatie) numita MySMIS2014 nu functioneaza arata clar ca acest domn Eugen Grigore nu are ce cauta in functia de Director al acestei directii de IT, pentru ca acesta si-a aratat de sute de ori nestiinta in domeniul IT, in domeniul aplicatiilor de susces.

Individul Eugen Grigore a avut o influenta puternica si asupra doamnei Aura Raducu, chiar se ajunsese ca acesta sa-i faca agenda Ministrei si sa o minta pe aceasta cu nerusinare de functionarea aplicatie MySMIS, cand de fapt aceasta aplicatie nu functiona, adica cumva acest om si-a permis sa-si bata joc de toti beneficiarii fondurilor europene doar pentru ca are sustinere in Serviciul de Telecomunicații Speciale, adică susținerea domnului general Marcel Opris. Acest domn Eugen Grigore detine si controleaza dupa bunul sa plac toata baza de date a fondurilor europene nerambursabile din Romania.

Ce vreau sa va spun este faptul ca acesti domni Eugen Grigore (Director IT si SMIS); Florin Videa (Administrator Baze de date) si Răzvan Alexandru (Sef Serviciu SMIS) practic au "arestat" numai pentru ei aceasta baza de date a fondurilor europene pe care o considera a lor si pe care o gestioneaza dupa placul lor, si culmea nimeni nu-i trage la raspundere sau nimeni nu-i verifica cu nimic. Practic acesti domni care nu au nicio cunostiinta de IT (aplicatii), pentru ca nu sunt IT-sti la baza, au inceput sa creada ca sunt geniile bazei de date a fondurilor europene si asta pentru ca un IT-st care se respecta nu s-ar preta niciodata sa vina pe o functie de director sau sef serviciu in Ministerul Fondurilor Europene, deci nu au concurenta in domeniile lor, pe posturile lor iar ei stiind asta se vad de neinlocuit si un fel de zei al ministerului pentru ca numai ei stiu cum sa gestioneze baza de date a fondurilor europene si ca nimeni nu-i v-a inlocui niciodata.

Domnul Eugen Grigore se vede de neinlocuit si stie ca nimeni nu-i controleaza activitatea la un nivel inalt, pentru ca ministerul nu are un alt grup de IT-sti externi care sa controleze activitatea IT-stilor din minister, adica acesta jongleza cu informatile proiectelor finnatate din fonduri europene asa cum vrea el si ascunde informatii asa cum vrea el, adica vinde informatiile pentru bani sau pentrru relatii puternice. In legatura cu relatia domnilor Eugen Grigore, Florin Videa si Razvan Alexandru cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale(STS), respectiv cu generalul Marcel Opris, acesti domni Eugen Grigore, Florin Videa si Razvan Alexandru vand sau au vandut; au pus la dispozitia STS, informatii din baza de date a ministerului pentru oamenii din STS, adica avantajeaza firmele, companiile oamenilor apropiati sau indepartati din Serviciul de Telecomunicatii Speciale care evident au legaturi si in exteriorul tarii.

Practic acestia s-au vandut STS-ului pentru a ramane vesnic in posturile lor de conducere ca Director, Administrator si Sef Serviciu in Ministerul Fondurilor Europene, adica ei pun la dispozitia STS-ului orice informatie legata de proiectele finantate din fonduri europene sau care urmeaza a fi finantate; favorizeaza firmele oamenilor din STS pentru ca acestea sa castige contracte cu Minsiterul Fondurilor Europene, respectiv in cadrul licitatiilor si nu numai , iar STS-ul prin grupul de firme sunt favorizati in a capata contracte colosale cu Minsiterul Fondurilor Europene.Practic acest om Eugen Grigore a inceput sa se creada geniul de neinlocuit al bazei de date a fondurilor europene din Romania si face ce doreste acesta cu informatiile pe care le detine si pe care le controleaza dupa bunul sau plac. Domnul Eugen Grigore si echipa lui alcatuita din Florin Videa si Razvan Alexandru lucrand in domeniul IT impreuna inca din anul 2006 cu informatii importante stiu foarte bine cum sa ascunda informatiile oferite catre STS si cum sa fie cat mai organizati cu putinta astfel incat nimeni sa nu-i banuiasca de fapte de coruptie interne si externe."

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE