Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DNA: Șeful DGA Prahova a cumpărat şapte mașini din mita încasată sub poduri și balastiere

Postat la: 20.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii DNA au ajuns la concluzia că șeful DGA Prahova, Constantin Ispas, și-a cumpărat șapte mașini din mita încasată sub poduri și balastiere.„Ştiu personal că în perioada 2008-2013, când Şchiopulescu se întâlnea cu Ispas Constantin pentru a-i achita diverse sume de bani, cei doi serveau masa la restaurante din împrejurimile oraşului Ploieşti.

Toată consumaţia era achitată de fiecare dată de omul de afaceri, care îi mai oferea ofiţerului şi alte foloase precum baxuri cu vin, sticle cu whisky, parfumuri", este declarația unui martor din referatul cu propunerea de arestare, transmite b1.ro. Anchetatorii au constatat că șeful DGA a achiziționat în patru ani mai multe autoturisme din banii pe care-i primea de la inculpați pentru a le oferi informații din dosare.

Într-o încercare de a ascunde autoturismele, le-a trecut pe numele mamei și fiului său. Mașinile achiziționate sunt Mitsubishi ASX, Audi A6, VW Golf, Audi A4, Toyota Aygo, BMW 320D, VW Passat CC. Constantin Ispas a fost denunţat de un afacerist din Prahova, condamnat la patru ani de închisoare pentru fraude de două milioane de euro, într-un dosar instrumentat de DIICOT. Omul de afaceri i-ar fi plătit şefului DGA zeci de mii de euro pentru a-l scăpa de arest, dar Ispas nu i-ar fi rezolvat problemele în justiţie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE