Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Greva foamei la CSM. Cezar Avrămuță, Samuraiul dac, cere demisia Liviei Stanciu

Postat la: 06.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cezar Avrămuță, cel mai cunoscut protestatar din România, ce care este văzut la mai toate mitingurile și protestele din capitală fluturând un steag uriaș, a intrat sâmbătă dimineața în greva foamei. Acesta anunță că va sta 30 de zile în fața Consiliului Superior al Magistraturii cerând demisia Liviei Stanciu, președintele ÎCCJ. 

"Începând din 6.06.2015, orele 7.07, intru în greva foamei 30 de zile, la Consiliul Superior al Magistraturii, sediul de ședere ilegală a "celor fără justiţie" - membrii CSM.
Înțeleg să-mi manifest opinia şi conştiinţa și astfel fac acest protest extrem datorită gravelor nelegalități pe care Instituțiile Statului ticăloşit - CCR, CSM, Parlament, Servicii Secrete, Parchete - le comit în contra interesului poporului român:
• Protestez împotriva refuzului "doamnei" Stanciu, cea fără de demnitate şi conştiinţă, de a pleca de bună voie de unde a cocoțat-o băsescu cel demis de poporul român!
• Protestez împotriva unui palament impotent, care nu ține cont de suveranitatea poporului și pare incapabil să oprească abuzurile și nelegalitățile sistemului ticăloşit
• Cer demisia de urgență a membrilor CSM şi a celor 6 de la CCR care au furat votul românilor la referendum!
• Protestez împotriva mizerie morale din CSM și CCR și le spun membrilor lor, înalți demnitari ai României: ați mințit în jurământul de credință făcut față de țară și popor! Ați făcut de rușine justiția din România, legea, ideea de dreptate și poporul român! Sunteți, asemenea lui băse cel mincinos, niște "oameni" fără caracter și fără demnitate! Oameni "fără nici un Dumnezeu"! Plecați! Lăsați-ne!
• Protestez împotriva mizerie morale din Serviciile Secrete! Altceva decât dosare politice știţi voi oare să faceţi! Sunteţi niște mari trădători și vânzători de țară! 
• Protestez împotriva mizerie morale din Parchete! Aici se pare că este cuibul unde s-au adunat toți "intelectualii" infractori, magistrații fără conștiință şi fără ştiinţă de carte!
• Felicit magistrații morali din România, în frunte cu Mona Pivniceru, Gabriela Baltag şi Toni Neacşu! Ferice de voi! Sunteți români adevărați! Sunteți binecuvântați!
• Protestez împotriva poziției Grupului de Dialog Social, și în special a poziției "intelighenților" Liiceanu, Pleșu și Patapievici, care confundă grav adevărul cu minciuna, și care sânt, în opinia mea, susţinătorii morali ai jefuirii României de către mafia portocalie, condusă de băsescu
• Protestez împotriva trădării încrederii poporului de către PNL (de la PSD, demn urmaș al PCR, nu aveam nici o pretenție) care s-a aliat cu mafia băsistă pentru a ajunge la ciolan, uitând promisiunile anterioare: "Dreptate până la capăt!"
• Chem la "luptă" adevărata elită a țării: toți românii demni și morali (intelectuali sau nu): implicați-vă, acolo unde sânteți, apărați Adevărul şi, deci, și statul de drept!
Avrămuță Cezar - Stegarul și samuraiul dac din Piața Universității", a scris Avrămuță pe pagina sa de Facebook.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE