Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Exclusiv: FOTO / INCENDIU la Mega Mall. Magazinele și sala de sport au fost închise

Postat la: 20.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel mai nou mall din țară a fost cuprins de flăcări, sâmbătă dimineața, în jurul orei 08.00. Locuitorii din zonă au văzut ridicându-se un fum uriaș din clădirea în care funcționează Mega Mall și au sunat la pompieri.

Mai multe echipaje ISU au ajuns la fața locului și au intervenit pentru a stinge flăcările. Din primele informatii, se pare ca incendiul ar fi izbucnitPurtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că sâmbătă, în jurul orei 08.40, a fost făcută o sesizare, prin numărul de urgenţă 112, că de la etajul superior al centrului comercial Mega Mall iese fum.

Incendiul a cuprins obiecte de mobilier dintr-o cameră de zece metri pătraţi, care era folosită ca vestiar pentru o saună. Obiectele de mobiler nu au ars cu flacără, dar au degajat fum, acesta fiind vizibil la nivelul acoperişului, anunță Mediafax.

În timpul intervenţiei pompierilor, care a durat aproximativ o oră, nu a fost necesară evacuarea persoanelor aflate în Mega Mall, a spus Daniel Vasile.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o maşină de descarcerare, un echipaj SMURD şi o autoscară, conform procedurii standard în astfel de cazuri, a preciza Daniel Vasile.

Mega Mall, de lângă Arena Naţională din Capitală, a fost deschis în 14 mai, atunci fiind încă făcute lucrări de amenajare. Mall-ul de lângă Arena Naţională trebuia inaugurat iniţial pe 23 aprilie, construcţia fiind începută în februarie 2014.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE