Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incendiu la Spitalul Județean din Baia Mare

Postat la: 07.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un incendiu a izbucnit, duminică, la Spitalul Judeţean Baia Mare. Pompierii au intervenit pentru a stinge focul și, din fericire, fumul nu a ajuns și la saloanele bolnavilor, astfel că nu a fost nevoie de evacuarea acestora și nimeni nu a fost rănit.

Potrvit presei locale, focul a izbucnit la etajul I al spitalului, chiar deasupra Unității de Primire Urgențe. Patru echipaje ale pompierilor militari, un echipaj cu scara, doua echipaje SMURD, unul de Ambulanta, jandarmeria, poliția și poliția locală au intervenit pentru a stinge cât mai repede incendiul.
Focul a izbucnit la balconul de deasupra UPU, în zona unde sunt laboratoarele spitalului, iar din primele informații se pare că totul a pornit de la o țigară aprinsă probabil aruncată de la etajele superioare.
Potrivit actualmm.ro, pagubele materiale nu au fost mari, pentru că a ars doar cartoane depozitate de muncitorii de la firma care reabilitează unitatea medicală. Fumul nu a pătruns în interiorul spitalului, astfel că nu a fost nevoie de evacuarea bolnavilor din saloanele de la etajele superioare. Nici activitatea la Urgență nu a fost afectată.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE