Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ion Caramitru dezvaluie ce bani are in realitate Aimee Iacobescu. Aceasta se plansese la TV ca moare de foame

Postat la: 27.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ion Caramitru, presedintele UNITER, a comentat situatia lui Aimee Iacobescu, care se plange ca nu are bani sa traiasca si cere uniunii sa ii dea indemnizatia de merit. Caramitru a dezvaluit ca Aimee nu poate primi indemnizatia de merit fiindca toate locurile sunt ocupate.

"Indemnizatia de merit se acorda prin decesul cuiva. Doamna Iacobescu nu poate primi indemnizatia fiindca sunt ocupate 100%. Nu exista o acordare fara numar. Pe listele de asteptare, sunt zeci de colegi de-ai nostri din toata tara. La ora actuala, indemnizatia este de 2.700 de RON. La veniturile noastre de artisti mai intervin si drepturile de autor. Am inteles ca doamna Aimee Iacobescu a facut foarte multe filme, deci ar trebui sa primeasca ceva fonduri si de la CREDIDAM. Situatia nu este atat de dramatica precum se prezinta. Eu nu stiu daca dansa da 2.000 de lei pe medicamente, sunt medicamente compensate sunt si altele... Putem declara orice, asa, din varful buzelor. La uniune, exista o sectie de asistenta sociala, care se numeste Casa Artistului, aici cei care sunt in disperare de cauza cu sanatatea si cu veniturile vin si cer sprijinul Uniunii. Ii ajutam cu bani, alimente, locuinte, haine", a spus Ion Caramitru, presedinte UNITER.

"Primim fondurile de la CREDIDAM foarte rar", a spus Aimee Iacobescu in interviul care i s-a luat la un post de televiziune, cand a mai adaugat ca nu are venituri mari si ca e obligata, din pricina bolii de care sufera, sa dea aproape 2.000 de lei pe medicamente lunar. Acesta este si motivul pentru care a cerut pensie de merit, mai ales ca - a considerat ea - are dreptul dupa o viata intreaga de artist.

"Pensia doamnei, la ora actuala si la cum a avansat punctul de pensie, este de 2.325 de lei, la care se adauga 50%, datorita legii la care a muncit si UNITER-ul, care aduc pensiilor de artisti in plus jumatate, deci asta inseamna 1162 de lei. Asta inseamna ca pensia doamnei este de 3.487 de lei", a mai adaugat Ion Caramitru.

Intr-adevar, daca Aimee Iacobescu da 2.000 de lei pe medicamente, ii mai raman in jur de 1.500 de lei cu care sa traiasca si sa plateasca cheltuielile casei, ceea ce e destul de putin pentru o actrita de valoarea acesteia. Banii de la CREDIDAM ar trebui sa ii suplineasca lipsurile, numai ca "aceste venituri se dau o data la sase luni si numai daca sunt difuzate filmele in care aceasta a jucat, deci nu este un venit nici constant, nici stabil", considera actrita care a intrat in razboi cu Ion Caramitru.

POVESTEA SFÂȘIETOARE a actriţei Aimée Iacobescu: "MOR de FOAME, n-am nici BANI de pâine"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE