Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ludovic Orban anunță că va renunța la pensia specială de parlamentar

Postat la: 18.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban a declarat joi, că nu este de acord cu legea privind acordarea unor pensii speciale parlamentarilor, motiv pentru care, în cazul în care aceasta va fi promulgată de președinte, el va renunța la indemnizația care îi revine. 

"Eu în niciun caz nu voi beneficia, dacă va rămâne în vigoare până mă voi pensiona şi dacă voi prinde pensia, că până atunci mai am încă o lungă perioadă până să ajung, eu am spus nu voi beneficia de acest privilegiu, nu voi face cerere niciodată", a spus Orban, întrebat dacă va face cerere de a beneficia de pensie specială, potrivit legii pensiilor parlamentarilor.

Orban a reamintit că PNL a votat împotriva proiectului şi încearcă în continuare să împiedice intrarea în vigoare a acestui proiect."PNL a votat împotriva acestui proiect, încă studiem dacă există motive temeinice pentru a fi atacată la CC, încă legea nu este în vigoare, mai sunt mulţi paşi procedurali până să fie promulgată şi publicată în MO aşa că nu avem ce să discutăm despre pensiile parlamentarilor şi dacă vor beneficia sau nu unii sau alţi dintre parlamentari de aceste pensii. Poziţia noastră a fost foarte clară, aţi văzut că am dat o bătălie pe tranşee din BP, din comisia de spatut, din plenul Camerei să se vadă diferenţa foarte clară între noi şi majoritatea care a impus acest proiect de lege. În mod evident vom încerca în continuare să împiedicăm intrarea în vigoare a actului normativ care creează un regim privilegiat în materie de pensii pentru parlamentari în raport cu ceilalţi cetăţeni", a adăugat Orban.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE