Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Maşini proaste de 12.000 de euro au ajuns în dotarea Poliţiei

Postat la: 25.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În cadrul programului de reînnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne, Poliţia Română a achiziţionat 400 de autoturisme marca Volkswagen Polo. Autospecialele au început de vineri să fie repartizate în judeţele din ţară. Maşinile vor ajunge la Serviciile Poliţiei Rutiere pentru a fi folosite în activităţile zilnice desfăşurate.

Autospecialele marca Volkswagen Polo sunt echipate cu motor pe benzină, cu o capacitate de 1200 cmc şi 90 de cai putere. Ca şi în lotul trecut nu toate maşinile de poliţie sunt dotate cu sirene şi lumini. „Preţul unei astfel de autospeciale a ajuns la 11.496 euro cu TVA, incluzând aici şi dotările suplimentare, respectiv rampă de avertizare acustică şi optică, acumulator suplimentar, inscripţionare şi elemente speciale pentru instalarea echipamentelor de comunicaţii.

Totodată, în urma analizei la nivel central şi a asigurării resurselor financiare necesare, până la sfârşitul anului, toate autospecialele achiziţionate până în prezent de Poliţia Română şi distribuite structurilor de ordine publică, vor fi dotate cu sisteme optico - acustice. Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate", se arată într-un comunicat remis de Poliţia Română.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE