Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












METEO 19 AUGUST. Furtuni si frig in toata tara. Prognoza

Postat la: 19.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Racoarea se simte deja in Bucuresti si in toata tara, dupa scaderea semnificativa a temperaturilor fata de ultimele zile. Sunt semnalate si averse care pe alocuri se transforma in ploi torentiale.

Cerul va fi mai mult noros si vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata, mai ales ziua in zonele deluroase si montane, in nord-vest, centru si local in est, iar noaptea, in special in sud-vest. Se vor semnala averse, ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si posibil grindina.

Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat, cu precadere in zona de munte 30...40 l/mp. Valorile termice diurne vor fi mai coborate decat mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii si vor caracteriza o vreme racoroasa, chiar rece in nord-est. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 18 si 28 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 9 si 19 grade.

In Capitala vremea va continua sa se raceasca si va deveni racoroasa pentru aceasta data. Cerul va avea innorari si vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 15...16 grade.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE