Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












METEO. Se schimba vremea. Ploi, fulgere, tunete, furtuni, un 1Mai noros si friguros

Postat la: 28.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marti, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade la malul marii si 24-25 de grade in sudul Munteniei, iar cerul va fi acoperit de nori. Totodata, sunt asteptate ploi pe arii extinse in regiunile de vest, centru si nord, precum si in zonele de deal si munte. In restul teritoriului se vor semnala ploi locale, mai ales spre seara.

Vremea va fi instabila in urmatoarele doua zile. Temperaturile vor scadea considerabil, iar ploile vor cuprinde treptat aproape toata tara. De aceea, meteorologii au emis o informare de vreme rea, valabila de marti, ora 10.00, pana miercuri, ora 20.00. In acest interval se va raci simtitor, iar precipitatiile vor acapara sud-vestul tarii si apoi toate regiunile.

Precipitatiile vor fi insotite de tunete si fulgere, iar izolat ar putea cadea chiar grindina. Vantul va sufla cu putere in aproape toata tara, mai ales in sud, est si la munte. In Bucuresti, vremea se mentine deocamdata frumoasa, cu o maxima de 22-23 de grade si cateva raze de soare printre nori. Incepand cu orele amiezii norii se inmultesc si aduc cu ei averse insotite de descarcari electrice.

Se vor mai inregistra 20 de grade la Oradea, Sibiu si Arad, 21 la Timisoara, Ploiesti, Galati si Targu Mures, 18 la Alba Iulia, 23 la Botosani si Iasi, 22 la Bacau si 20 la Brasov. Miercuri se face si mai frig, mai ales in vest, nord si centru, unde vremea devine rece pentru finalul lunii aprilie. Temperaturile maxime se vor situa intre 9 grade in Moldova, Transilvania, Banat si Crisana si 21 de grade in Muntenia si Dobrogea. Ploile nu se opresc nici in aceasta zi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE