Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Ministrul Mihai Tudose, flituit de tandemul Matichescu-Pandelica

Postat la: 02.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul economiei,comerțului și turismului, Mihai Tudose, s-a angajat față de membrii Guvernului ca până la începerea sesiunii parlamentare va înainta către Parlament proiectul legii turismului,urmând ca până la sfârșitul anului să devină lege.

Ca atare, Mihai Tudose a dat dispoziție secretarului de stat Bogdan Pandemică și vicepreședintelui Autorității Naționale pentru Turism, Modela Matichescu, să desemneze un colectiv de lucru pentru elaborarea proiectului de lege împreună cu reprezentanții structurilor patronale și profesionale. Dar, după două luni de zile, tandemul Pandelica-Matichescu nici măcar nu au desemnat persoanele din minister care lucreze în comisiile tehnice pentru elaborarea proiectului de lege a turismului.

De ce? Pentru ca Modela Matichescu și Bogdan Pandelica-Matichescu au fost extrem de ocupați cu sejururile repetate pe litoral, dar mai ales cu deplasările în străinătate extrem de costisitoare și obositoare.Astfel, Mihai Tudose s-a trezit ca nu are nici un proiect de lege a turismului bine structurat, și ca atare,premierul Victor Ponta deja l-a urecheat serios pentru ca nu este în stare să redacteze un proiect de lege pentru turism. Practic, Tudose a luat cartonaș galben pentru turistii

Matichescu și Pandelica-Matichescu și este la un pas sa-l primească pe cel roșu pentru amatorismul managerial pe care-l practică la Ministerul Economiei.Așa ca Tudose a vorbit la pereți pentru ca Matichescu și Pandelica-Matichescu sunt deja încruși competiția demnitarilor care călătoresc cel mai mult pe bani publici. Deja Pandelica-Matichescu este prin Luxemburg iar Matichescu se pregătește pentru Los Angeles.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE