Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mişu Negriţoiu se căsătoreşte cu amanta

Postat la: 18.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele Autoritatii Financiare din Romania (ASF), Misu Negritoiu, ajuns la varsta de 65 de ani, va fi sambata din nou ginerica. El se va casatori cu amanta sa- Cristina Cosniceru, de 43 de ani, cu care este combinat inca din 2004.

Cei doi se cunosc de cand erau colegi la ING Bank, adica din 2004, iar de atunci, Cristina a avut o cariera fulminanta, fiind sprijinita permanent din umbra de Misu Negritoiu. Astfel, de la ING, ea a trecut la BCR, pentru ca apoi sa se instaleze ca vicepresedinte la BCR, iar astazi, o regasim in fruntea unui seviciu de plati, Orange Money SRL, care trebuie lansat anul acesta, dupa cum a anuntat operatorul de telefonie mobila.

Nasii lui Misu Negritoiu si ai Cristinei Cosniceru vor fi Viorel Catarama si sotia sa, chirurgul estetician Adina Alberts (foto jos). Trebuie subliniat ca Misu Negritoiu a fost casatorit cu Paulina, de care a divortat anul trecut, iar cei doi au impreuna doi copii: un baiat care a absolvit Duke University si care lucreaza la Microsoft si o fata care a absolvit Taft University si care lucreaza intr-o firma de comert din Baltimore.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE