Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Moise Guran renunță la emisiunea "Biziday"

Postat la: 21.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Incisivul realizator al emisiunii "Biziday", Moise Guran, va lua o pauză, anunță paginademedia.ro. Motivul acestei decizii va fi prezentat la Jurnalul de seară, moderată de Cosmin Prelipceanu la Digi 24.

Ultima ediție a emisiunii "Biziday" va fi difuzată la Digi 24 joi, 23 iunie, potrivit paginademedia.ro. Moise Guran nu va mai realiza această emisiune, însă va fi prezent în continuare la postul de știri Digi 24 în calitate de invitat la emisiunile postului. Moise Guran își va explica decizia legată de Biziday în această seară, 21 iunie, când va fi în studioul emisiunii Jurnalul de seară, moderată de Cosmin Prelipceanu la Digi 24.

Emisiunea are o istorie de zece ani. Inițial, când era la Antena 3, emisiunea se numea "Bizbazar". În octombrie 2010, Moise Guran a trecut cu programul la TVR, cu numele "Ora de business". Postul public a difuzat emisiunea la început pe TVR 2 după care, în urma audiențelor bune pe care le obținea, programul s-a mutat pe principalul canal public TVR 1. Mutarea programului de pe TVR 2 pe TVR 1 a venit și cu un nou nume, "Biziday". Din toamna anului 2015, emisiunea este realizată la Digi24.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE