Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oficial ONU: Romania nu mai e un stat, ci o corporatie condusa de straini. Romania nu mai detine nimic

Postat la: 24.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Romania a fost vanduta de cei care au preluat puterea in 1989 si apoi si-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani, Romania nu mai detine nimic, nu are economie".

Acestea sunt doar cateva dintre acuzatiile extrem de grave pe care le-a lansat Calin Georgescu, Directorul Executiv al Institutiei ONU pentru Indicele Global al Sustenabilitatii, intr-un interviu pentru Televiziunea Romana.

Acesta a comparat Romania cu o mina de aur din care se tot extrage pana cand nu mai ramane nimic. Totodata, el a mai avertizat ca falimentul tarii este doar o chestiune de probabilitate matematica.

"Romania este o mina, din care se scoate, in fiecare zi, din decembrie 1989 incoace, aur. Si cand nu va mai fi aur, mina se va inchide. Falimentul este o chestiune de probabilitate matematica pentru Romania", a declarat Georgescu, potrivit activenews.ro.

Oficialul a mai spus ca Romania este condusa numai de straini si ca in ultimii 26 de ani, Romania a suferit pierderi mai mari decat in perioada care s-a scurs de la Stefan cel Mare si pana in 1989.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE