Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pacient in stare critica dupa incendiul din Colectiv transferat de urgenta in Israel

Postat la: 04.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Unul din pacienţii critici de la Spitalul de Arşi, dintre victimele incendiului din clubul Colectiv va fi transferat în Israel pentru tratament, în spital fiind în continuare nouă pacienţi critici, trei în stare gravă, dar care evoluează bine, şi alţi 14 în stare bună.

Un pacient critic de la Spitalul de Arşi, transferat în Israel, Acesta va fi tratat la Hadassah Medical Center din Ierusalim Pacientul de la Spitalul de Arşi care va fi transferat în Israel, la cererea familiei, va fi transportat cu o aeronavă de clinica Intermedicas din România.

"În această seara, echipa Intermedicas va evacua primul pacient care va beneficia de tratament avansat în cadrul spitalului Hadassah din Israel. Profesorul Linton David-Michael, directorul secţiei de Terapie Intensivă din cadrul Hadassah Medical Center, alături de echipa Intermedicas şi de reprezentanţi ai Fundaţiei Policlinici Sociale Regina Maria au vizitat deja pacienţi din Spitalul Clinic de Urgenţe Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni şi Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca", se arată într-un comunicat al Intermedicas.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE