Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PMP vrea ca ANI să verifice ceasul lui Patek Philippe deținut de Ponta

Postat la: 16.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Claudiu Palaz, vicepreședinte al Partidului MIșcarea Populară, a anunțat că va sesiza Agenția Națională pentru Integritate privind ceasul Patek Philippe cu care premierul Victor Ponta a apărut pe mână la ultima ședință de Guvern.

Vicepreşedintele PMP Claudiu Palaz susţine că va sesiza Agenţia Naţională de Integritate (ANI) pentru a cere cercetarea premierului Victor Ponta, pe motiv că acesta ar avea un ceas de lux, de peste 50.000 de euro, pe care nu l-ar fi trecut în declaraţia de avere.

"Acesta (Victor Ponta - n.r.) este deţinătorul unui ceas Patek Philippe în valoare de peste 50.000 de euro, ceas care nu a fost trecut în declaraţia sa de avere, din mandatul deputatului Ponta din anul 2012, lucru ce ar fi fost impetuos necesar, conform legislaţiei în vigoare", se arată într-un comunicat de presă de marţi, semnat de Claudiu Palaz, vicepreşedinte al PMP şi preşedinte al organizaţiei judeţene Constanţa.

Reamintim că la doar câteva zile după ce a scăpat de cererea de urmărire penală a DNA și înainte de moțiunea de cenzură, premierul Victor Ponta a ținut o ședință de de guvern. Blogerul Cristian Șuțu a observat însă un detaliu incredibil, premierul purta pe mână un ceas nou, foarte scump, care nu apare în declarația sa de avere.

Este vorba de ceasul Patek Philippe Ref. 5200 Gondolo 8 Days, Day & Date Indication, apărut pe piață în mai 2013, iar potrivit site-urilor de specialitate prețul acestuia este de 59.400 de dolari și există doar două variante, una pe albastru, cea purtată de Victor Ponta, și una pe alb.
Având în vedere valoarea unei astfel de bijuterii, ea ar fi trebuit trecută de premier în declarația de avere, dar potrivit site-ului Camerei Deputaților, acest lucru nu s-a întâmplat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE