Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PSD tinde să nu accepte numirea lui MRU la SIE

Postat la: 25.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rovana Plumb, preșeidntele interimar al PSD; pe perioada în care Victor Ponta lipsește, a anunțat că în partid începe să se contureze o opinie contra numirii lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia Serviciului de Informații Externe.

"Va fi discutată şi analizată această propunere şi va fi o decizie politică în urma Biroului Permanent. (...) Din consultările pe care le-am avut cu colegii mei şi din poziţiile exprimate se conturează această decizie de a vota împotrivă", a spus Rovana Plumb.

Principala nemulțumire a social-democraților se referă la faptul că presedintele Iohannis nu s-a consultat cu nimeni in ce priveste nominalizarea la SIE. "Cel de-al treilea punct pe care mi-l exprim este acela că Mihai-Răzvan Ungureanu este un simbol al PDL-ismului şi ştiţi foarte bine că, în 2012, cei care eram atunci în Parlamentul României am votat pentru a trece moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus atunci de Mihai-Răzvan Ungureanu", a mai spus Plumb. Ea ii tine locul lui Victor Ponta la sefia PSD pana cand premierul se intoarce in tara.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE